- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

НА ЗАСІДАННІ МЕДИЧНОЇ РАДИ ПОЛІКЛІНІКИ ПІДВЕДЕНІ ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ЗА 2017 РІК

У КЗОЗ “Харківська міська поліклініка №8” відбулося засідання медичної ради медустанови, на якій був заслуханий звіт головного лікаря  Олени Чумаченко про діяльність поліклініки за минулий рік та звіт голови ради медичних сестер, головної медичної сестри Любові Декань про роботу в 2017 році очолюваного нею громадського формування.

DSC_1613-л

Членам медичної ради був представлений детальний аналіз роботи усіх підрозділів медичного закладу, основних напрямів лікувально-профілактичної роботи, інших важливих аспектів діяльності колективу. Основні акценти робилися на тому, що вдалося досягти, а також на питання, які стануть у 2018 рік точками докладання основних зусиль.

Відзначалося, що лікувально-профілактична медустанова має унікальну матеріально-технічну базу; у минулому році вона поповнилася новими надходженнями  медичного устаткування, придбаними  за бюджетні та позабюджетні кошти (нині воно успішно експлуатується на благо здоров’я жителів району обслуговування).

Протягом минулого року тривало проведення капітальних і поточних ремонтів приміщень поліклініки, що дозволило поліпшити умови роботи медпрацівників і додало комфорту пацієнтам.

DSC_1617-л [1]Була продовжена робота по інформатизації медичної діяльності. Поліклініка першою серед мед закладів Харкова зареєстрована в національній електронній системі охорони здоров’я eHealth, колективом активно проводиться підготовча робота по реалізації завдань медичної реформи, що стартувала в Україні.

Протягом 2018 року медикам поліклініки доведенться напружено працювати над виконанням відповідальних завдань, удосконалювати надання медичних послуг населенню, перебудовувати діяльність відповідно до нових тенденцій розвитку медицини. Поточний рік стане періодом підготовки до проходження медустановою чергової акредитації. Ці та інші питання зачіпалися в ході розмови, що відбулася, пропонувалися шляхи їх вирішення.

Свій внесок до загальної справи вносить рада медичних сестер поліклініки, що стала авторитетним громадським формуванням, на рахунку якого немало актуальних ініціатив і цікавих справ. Про те, що зроблено членами ради і про плани роботи на 2018 рік проінформувала його беззмінний керівник Любов Декань. Медсестри поліклініки, що працюють в усіх її підрозділах, сумлінно виконують серйозні завдання, багато хто відрізняється громадською активністю.

За підсумками медради прийнято рішення, над виконанням якого численний колектив медустанови у особі лікарів, медсестер, адмінперсоналу працюватиме у поточному році.

На знімках: головний лікар поліклініки №8 Олена Чумаченко та члени медичної ради