- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

НЕВІДКЛАДНУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ВІДПОЧИВАЮЧИМ НАДАЮТЬ МЕДИЧНІ СЕСТРИ ПОЛІКЛІНІКИ №8

Медичний пункт на водоймі в зоні відпочинку Олексіївського лугопарку виконує важливу функцію, забезпечуючи харків’янам, які проводять тут своє дозвілля, надання невідкладної медичної допомоги.

[1]У відповідності до графіка, затвердженого Департаментом охорони здоров’я Харківської міськради, з 15 травня до 15 червня 2019 року адміністрацією КНП «Міська поліклініка» ХМР забезпечується чергування медичних працівників у зоні відпочинку, що  затребувана мешканцями Олексіївки.

[2]Цьому передувало виконання низки організаційних заходів. Зокрема, були проведені навчально-методичні тренінги з надання медичної допомоги при утопленні, поразці електричним струмом, при сонячних та теплових ударах, травмах, тощо. Це дало змогу медичним сестрам, які виходять на чергування, бути готовими до чіткого проведення всіх необхідних заходів по наданню невідкладної медичної допомоги.

[3]Медичний пункт забезпечений медикаментами, перев’язувальним матеріалом, шинами, іншим обладнанням у відповідності до діючих вимог. Чергування проводиться щодня з 09.00 до 20.00.

Шановні харків’яни! У разі виникнення проблемних ситуацій зі здоров’ям під час перебування у пляжній зоні звертайтеся до медпункту, де Вам буде надана кваліфікована невідкладна медична допомога.

Запрошуємо переглянути інформацію про правила безпеки на воді, підготовлену фахівцями поліклініки

[4]

БЕЗПЕКА НА ВОДІ [5]

[6]