- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

ВІТАЄМО З СЕРПНЕВИМИ СВЯТАМИ!

Адміністрація КНП «Міська поліклініка №8» від щирого серця вітає співробітників та пацієнтів зі святковими датами – Днем Незалежності України, Днем державного Прапора України, 75-ою річницею визволення Харкова від нацистських загарбників, Днем міста Харкова.

Бажаємо всім, кому пощастило народитися та жити у чудовому місті, яким по праву вважається Харків, миру, добра, благополуччя.

Нашій Першій столиці України – Харкову – подальшого розвитку і процвітання на благо всіх нас, його жителів, і нашої єдиної незалежної української держави!

У червоні дні календаря медпрацівники продовжать нести свою професійну вахту, будуть готові до надання необхідної медичної допомоги пацієнтам поліклініки. У зв’язку з цим проведена корекція режиму роботи, що дозволить всім, кому це потрібно, побувати на лікарських прийомах.

Як і всі харків’яни, наші співробітники стануть учасниками численних і різнопланових святкових подій, які за традицією організовуються міською владою. Багато з них віддадуть данину світлої пам’яті визволителів Харкова, відвідуючи святі місця нашого міста. Разом з членами сімей лікарі, медсестри, співробітники поліклініки прийдуть на концертні та виставкові майданчики, в центральні парки – улюблені місця відпочинку, які стануть в ці дні епіцентром святкових заходів.

З програмою святкових заходів можна ознайомитися тут [1]