- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

ПІДПИСАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙ З ЛІКАРЯМИ-ТЕРАПЕВТАМИ ТРИВАЄ

Лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги КНП «Міська поліклініка №8» ХМР уже підписано близько 45 тисяч декларацій з пацієнтами, які переважно проживають у районі обслуговування медустанови.

Все більше харків’ян поповнюють ряди тих, хто визначився з вибором лікаря, який буде надавати первинну медичну допомогу. Нагадаємо, що в Харківській області це зробив кожен другий житель.

Наша медустанова успішно пройшла процедуру отримання нового статусу і в даний час є комунальним неприбутковим підприємством – КНП «Міська поліклініка №8» Харківської міської ради. Поліклінікою був підписаний договір з Національною службою здоров’я, що з часом дозволить долучитися до нового механізму фінансування в рамках реалізації медичної реформи в Україні.

Доводимо до відома пацієнтів, що станом на 27 серпня 5лікарів-терапевтів Центру ПМСД припинили підписання декларацій. Лікарі Руднєва С.В., Ушакова М.В., Зайцев А.М., Струков Д.В., Танько Н.Ю. вже завершили підписання необхідної кількості декларацій і припиняють набір нових пацієнтів. Просимо врахувати цей факт і при виборі лікаря ПМСД орієнтуватися на інших лікарів Центру, які продовжують цю роботу. Відомості про склад фахівців ЦПМСП дивіться тут [1]

Адміністрація поліклініки запрошує всіх, хто не пройшов процедуру декларування, оперативно підписати декларацію про надання первинної медичної допомоги. Порядок залишається незмінним: необхідно звернутися до обраного Вами лікаря-терапевта у години його прийому (без попереднього запису і без черги). При собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код і мобільний телефон.
Не зволікайте з візитом в поліклініку, пам’ятайте про його важливість!

АДМІНІСТРАЦІЯ КНП «МІСЬКА ПОЛІКЛІНІКА №8» ХМР