- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

Гідромасаж: приємно та корисно

У водолікарны КЗОЗ “Харківська міська поліклініка №8” проводяться водні процедури, які спричиняють благотворний вплив на здоров’я. Одна з найбільш затребуваних – гідромасаж.

Основними показаннями для гідромасажу є такі, як:

Як відомо, часті водні процедури – це одна із запорук здоров’я, а вода – основа життя. Цілющі властивості води допомагають підняти настрій, поліпшити здоров’я та надати шкірі еластичність і пружність, зберігаючи її молодість.

Так, підводний масаж часто використовується для схуднення. Це приємна процедура, яка розслаблює м’язи, чинить омолоджуючий ефект на організм людини і бореться із зайвою вагою та целюлітом.

Гідромасаж полегшує болі у спині, знімає спазм м’язів, головні болі, знижує рівень стресу і тривоги, стимулює кровообіг, тим самим позитивно впливаючи на серцево-судинну систему.

При цьому слід врахувати, що є деякі протипоказання для прийняття гідромасажа. У їх числі захворювання на туберкульоз, наявність тромбозу, запалення шкіри, інфекційних захворювань, пухлин, гіпертонія у важких стадіях.

 Вся додаткова інформація про процедури водолікарні – у завідувачки відділенням відновного лікування поліклініки №8 Прасол Ольги Петрівни. Телефон: 725-11-43.