Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

Проводиться перереєстрація пацієнтів поліклініки, які користуються онлайн-записом на лікарські прийоми

Сучасні онлайн-сервіси – запис на лікарські прийоми та виклик лікаря додому, що впроваджені у поліклініці №8 в 2015 році в рамках пілотного проекту “Електронна реєстратура в медустановах м. Харкова”, є затребуваними і набули подальшого поширення у міській мережі комунальних медустанов.

Шановні пацієнти!

Нині їх розробники створили і використовують новий досконаліший функціонал, що об’єднав в систему MedCard Plus усі поліклінічні установи міста.

У зв’язку з цим усім пацієнтам КЗОЗ “Харківська міська поліклініка №8”, які реєструвалися у більш ранній версії програми і використовують  вхід до особистого кабінету попереднього зразка
(http:// 8pol.city.kharkiv.ua/?page_id=3349), необхідно провести реєстрацію у новій системі MedCard Plus  (http://www.cabinet.mcplus.com.ua/register ), оскільки дія колишнього сервісу найближчим часом припиниться.

Звертаємо увагу:

  • при реєстрації необхідно врахувати, що поштові сервіси mail.ru, yandex.ru, yandex.ua заблоковані і не працюють згідно з указом Президента України;
  • процес реєстрації досить простий і потребує не більше 5 хвилин часу;
  • у ході реєстрації при заповненні полів реєстраційної форми необхідно чітко дотримуватися наявних там підказок;
  • детальніші роз’яснення подані нижче.

Адміністрація поліклініки №8
Служба підтримки MedCard Plus

ПОРЯДОК РЕЄСТРАЦІЇ ПАЦІЄНТІВ  ПОЛІКЛІНІКИ
В
ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ MCPLUS

Для реєстрації в інформаційній системі MCPLUS необхідно зайти з Головної сторінки сайту до КАБІНЕТу (розташований справа вверху, вибрати рубрику  MCPLUS – РЕЄСТРАЦІЯ та уважно заповнити поля реєстраційної форми, а саме:

1) Виберіть поліклініку, у якій Ви обслуговуєтесь з випадаючого списку

2). Впишіть свою електронну адресу (Е–mail). Пишіть уважно! Не використовуйте адресу з   .ru та yandex.ua (у цьому випадку Ви не зможете отримати лист з посиланням, т.к. листи, відправлені на  такі адреси, не доходять).

3). Введіть пароль у полі Пароль та ще раз в полі “Підтвердження пароля”.  Дотримуйтесь вимог: використовуйте прописні та малі символи, цифри.

4). Введіть прізвище, ім’я, по батькові українською мовою (якщо у тексті є апостроф – то пишіть його на англійській розкладці клавіатури одинарним знаком (знаходиться під буквою “Э” поряд з кнопкою Enter).

5). Виберіть свою дату народження з випадаючого списку або введіть самостійно через дефіс.

6). Виберіть стать.

7). Виберіть з випадаючого списку вулицю Вашого проживання.

8). Напишіть номер будинку.

9). Вкажіть номер квартири (якщо Ви живете у приватному секторі, то ставте “0”).

10). Вкажіть номер телефону (усі цифри підряд без пропусків і тире).

11). У полі “Даю згоду на використання моїх персональних даних” поставте галочку.

12). Натисніть кнопку “Реєстрація”. Після цього на вказану Вами електронну адресу (E-mail) прийде лист (перевіряйте теку “Спам” інколи листи потравляюсь до неї). У листі буде посилання, по якому протягом 2-х годин  необхідно перейти  для  створення облікового запису в програмі (воно робиться автоматично). Після закінчення 2-годинного терміну посилання стане неактивним і зробити  запис у програмі буде неможливо. У результаті Вам доведеться реєструватися ще раз.

Важливо!

  • При заповненні полів під час реєстрації будьте уважні, враховуйте приведені роз’яснення.
  • Радимо записати відомості, які Ви внесли при реєстрації: зокрема, адресу електронної пошти та пароль, оскільки вони знадобляться при подальшому користуванні онлайн-сервісами.

  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61174, Україна

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222