Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

ПОЛІКЛІНІКА №8 ПЕРШОЮ СЕРЕД МЕДЗАКЛАДІВ ХАРКОВА ПРОВЕЛА МОДЕРНІЗАЦІЮ ЦИФРОВОГО МАМОГРАФІЧНОГО КОМПЛЕКСА МАДІС

Серед нових придбань медичного обладнання, зроблених адміністрацією КНП «Міська поліклініка №8» ХМР, – сучасний монохромний медичний  монітор, яким укомплектовано кабінет мамографії. Його використання суттєво підвищить якість проведення мамографічних досліджень з використанням цифрового мамографічного комплексу МАДІС, який уже успішно функціонує у нашому медзакладі.

Постачання цього виду обладнання (і цифрового комплексу, яке відбулося декілька років тому, і медичного монітору) – результат багаторічної плідної співпраці поліклініки з ТОВ “РАДМІР” – відомим виробником радіологічного, електромедичного та електротерапевтичного устаткування.

Про важливість проведеної модернізації обладнання йдеться з відгуку директора ТОВ “РАДМІР” Олександра Мельника:

«Харківська міська поліклініка № 8 першою в місті Харкові провела модернізацію цифрового мамографічного комплексу МАДІС. Тепер завдяки обладнанню робочого місця лікаря-рентгенолога 5-ти мегапіксельним монохромним медичним монітором значно підвищиться якість надання медичної допомоги жінкам.

Наші медики матимуть змогу виявити проблеми молочної залози жінок на більш ранній стадії. Також значно поліпшиться якість скринінгового обстеження та точність діагнозу, що сприятиме більш ефективному лікуванню та одужанню харків’янок».

«Адміністрація та медичні працівники висловлюють щиру подяку керівництву та спеціалістам ТОВ “РАДМІР” за плідну співпрацю, яка дає змогу ефективно проводити профілактику онкопатології у наших пацієнток, – зазначає головний лікар КНП «Міська поліклініка №8» ХМР Олена Чумаченко. – Як показує наш досвід, сучасне обладнання, яке ми отримуємо від цього харківського виробника, є надійним та ефективним і успішно слугує на благо здоров’я пацієнтів поліклініки. Сподіваємося на розширення нашого співробітництва!».


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61174, Україна

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222