- Харківська міська поліклініка №8 - https://8pol.city.kharkiv.ua -

ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПОЛІКЛІНІКИ №8 ЗА 2021 РІК  РОЗГЛЯНУТІ НА ЗАСІДАННІ МЕДИЧНОЇ РАДИ

У КНП «Міська поліклініка №8” ХМР відбулося засідання медичної ради, на якій було заслухано звіт директора мед закладу, к.м.н. Олени Чумаченко про діяльність поліклініки за 2021 рік.

Членам медичної ради був представлений детальний аналіз роботи усіх підрозділів медичного закладу, основних напрямів лікувально-профілактичної роботи, інших важливих аспектів діяльності колективу.

Колектив поліклініки напружено, але стабільно працював у непростих умовах, спричинених пандемією, надаючи пацієнтам ефективну різнопланову медичну допомогу. Протягом року у спеціалізованих кабінетах по прийому та обстеженню хворих з лихоманкою та пацієнтів з підозрою на COVID-19 прийнято більш як 13,1 тис., зроблено понад 12,7 тис. ПЛР-тестів, проліковано вдома б,1 тис. пацієнтів хворих на коронавірусну інфекцію, проведено близько 32 тис. вакцинацій проти COVID-19.

Минулого року у черговий раз підтверджена вища акредитаційна категорія медустанови, яка присвоюється поліклініці починаючи з 2000 року.

На засіданні медради зазначалось, що робота поліклініки характеризується низкою позитивних показників, а саме:

Лікувально-профілактична медустанова має сучасну матеріально-технічну базу. У 2021році вона поповнилася новими надходженнями медичного устаткування, придбаними за бюджетні та позабюджетні кошти. Серед них – цифровий рентгенапарат, гістероскоп з відеосистемою, фіброгастроскоп та колоноскоп з відеосистемою тощо.

Протягом минулого року тривало проведення капітальних і поточних ремонтів приміщень поліклініки, що дозволило поліпшити умови роботи медпрацівників і додало комфорту пацієнтам.

Медичною радою прийнято рішення, над виконанням якого колектив медустанови – лікарі, медсестри, адмінперсонал – працюватиме у поточному 2022 році. Визначено пріоритетні напрямки діяльності, які стануть точками докладання зусиль медиків та забезпечать вирішення відповідальних завдань, спрямованих на
вдосконалення якості надання медичних послуг населенню.

На знімках: учасники події, слайди презентації