Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

У ПОЛІКЛІНІЦІ №8 ВІДБУЛИСЯ КАДРОВІ ЗМІНИ

ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЇВНА ІГОВСЬКА, яка понад 26 років працювала на посаді заступника головного лікаря з медичної частини КНП «Міська поліклініка №8» ХМР, продовжуватиме роботу  лікарем-терапевта денного стаціонару нашого медичного закладу.

Більш як 36 років  з 45 стажу лікарської діяльності Олександра Миколаївна плідно працює в колективі поліклініки №8. Прийшла на роботу в 1984 році на посаду дільничного терапевта, 9 років була завідувачкою відділення профілактики, а в 1994 році призначена на керівну посаду – заступника головного лікаря з медичної частини.

Відповідальна робота у великому медичному колективі потребувала  напрацювання управлінського досвіду, значної віддачі, суттєвих зусиль, постійного самовдосконалення. Довгий плідний шлях, пройдений на цій непростій стезі, особистий внесок у розвиток амбулаторно-поліклінічної установи – це яскраве підтвердження професійного потенціалу та  організаторських здібностей Олександри Миколаївни. Її заслуги багаторазово відмічені подяками та нагородами різного ґатунку.

Скромність, велика житейська мудрість, щирість, уміння співпереживати, готовність прийти на допомогу, – саме так характеризують її лікарі, медсестри, пацієнти, виказуючи велику подяку й особливе шанування.

О.М. Іговська, лікар-терапевт вищої категорії, вестиме прийоми в денному стаціонарі поліклініки, одному з провідних відділень, куди звертається значна кількість пацієнтів. Її багаторічний досвід слугуватиме медичного працівника й надалі слугуватиме людям. Для своїх колег-лікарів вона залишається досвідченим наставником та добрим другом.

Щасти Вам, вельмишановна Олександро Миколаївно! Радіємо, що Ви з нами! Здоров’я міцного, довгих щасливих років, усіх земних радощів! Наші вітання з професійним святом – Днем медичного працівника!

У ПОЛІКЛІНІЦІ №8 НОВЕ ПРИЗНАЧЕННЯ

Заступником головного лікаря з медичної частини затверджено УШАКОВУ МАРІАННУ ВОЛОДИМИРІВНУ.

Маріанну Володимирівну пацієнти поліклініки знають як досвідченого лікаря-терапевта з 13-річним стажем. У нашому медичному закладі вона працює з 2009 року, саме тут розпочавши лікарську практику. Цьому передувало навчання в Харківському державному медичному інституті та робота медичною сестрою в харківських медзакладах за сумісництвом.

Професійність, високе почуття обов’язку, чуйність,  доброзичливе ставлення до людей – саме за ці риси її шанують колеги та пацієнти. З початку всеукраїнської кампанії «Лікар – для кожної сім’ї» вона однією з перших серед лікарів-терапевтів  поліклініки №8 уклала дві тисяч декларацій з пацієнтами на надання первинної медичної допомоги.

Наразі в її професійній кар’єрі починається новий етап, у якому поєднується й лікарська, й управлінська діяльність. Бажаємо успіху Маріанні Володимирівні на новій посаді! Вітаємо з прийдешнім професійним святом!


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61174, Україна

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222