Skip to main content
пр. Перемоги, 53 м. Харків, 61174 +38(057) 725-11-40, +38(057) 725-11-41

У поліклініці №8 проводиться лікування та реабілітація з застосуванням баротерапії

Барокамера RESPIRO 270 від американського виробника встановлена у відділенні відновного лікування КНП «Міська поліклініка №8» ХМР і використовується для лікування та профілактики різних станів, захворювань, реабілітації після травм.

Баротерапія – насичення киснем плазмі крові – є високотехнологічним оздоровчим методом, що застосовується при широкому спектрі проблемних станів, пов’язаних з гіпоксією (зниженим вмістом кисню в організмі).

У закриту капсулу під тиском подається кисень, підвищений тиск всередині барокамери призводить до лікувального ефекту, стимулюючи більш швидкий доступ кисню до органів. Оксигенація організму сприяє усуненню дефіциту кисню, прискорює обмінні та регенеративні процеси, укріплює імунітет, забезпечує потужний детокс.

Процедура у барокамері поєднує загальний і місцевий вплив, допомагаючи розв’язувати проблеми як на рівні симптомів, так і у їх причинно-наслідкових закономірностях. Кисень має виражену протимікробну дію, що має особливе значення при вірусних інфекційних захворюваннях.

Цінний ефект баротерапії – профілактика будь-яких патологічних станів, приплив сил та енергії, нейтралізація негативного впливу екологічних факторів.

Показання для застосування баротерапії:

ішемічна хвороба, гіпертонія з контрольованими показаннями АТ, реабілітація після інсультів і інфарктів, хронічні бронхіти, легенева реабілітація після пневмоній, включаючи ковідні, бронхіальна астма, гастрит, виразкова хвороба, стимуляція заживлення ран та зменшення рубцевої зони, хронічна венозна недостатність, порушення обміну речовин, цукровий діабет, стимуляція імунітету, підготовка до вагітності, внутрішньоутробна гіпоксія плоду, порушення сну, погіршення загального самопочуття, профілактика раннього старіння, покращення стану шкірних покровів, розгладження зморшок.

Баротерапія має певний перелік протипоказання та обмежень, про які, зазвичай, пацієнтів попереджують спеціалісти. Зокрема, йдеться про епілепсію, абсцес легень, легенева недостатність, онкозахворювання, гіпертонія з високими показниками АТ, гіпотонія, наявність кардіостимулятора та інші. Серед обмежень – значне порушення функції суглобів, порушення координації рухів.

За наявності показань до даного виду лікування киснева терапія у барокамері може призначатися пацієнтам їх лікуючими лікарями.  

На знімку: барокамера, встановлена у поліклініці №8


  • інформатор, реєстратори +38 (057) 725-11-40, 
    +38 (057) 725-11-41

  • приймальня директора +38 (057) 725-11-51

  • поліклініка №8 у соцмережах

  • © 2016- КНП «Міська поліклініка №8»  ХМР

  • пр. Перемоги, 53, м. Харків, 61174, Україна

При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання обов’язкове

Запись на прием
222